Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Inter de Xàtiva (1455547) - Vilapoupre City (1416532) » 709682123: T72/J5/VI

Liga 709682123 Información oficial sobre el partido 709682123 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.648 (14966)

UD Inter de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'UD Inter de Xàtiva' en el partido 2 - 0 Vilapoupre City Alineación oficial del equipo 'Vilapoupre City' en el partido
Eduardo Bursuk (70') 1 - 0
José María Bayano (73') 2 - 0
UD Inter de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'UD Inter de Xàtiva' en el partido 2 - 0 Vilapoupre City Alineación oficial del equipo 'Vilapoupre City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Inter de Xàtiva Alineación oficial del equipo 'UD Inter de Xàtiva' en el partido 3 - 0 Vilapoupre City Alineación oficial del equipo 'Vilapoupre City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Inter de Xàtiva

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): InX va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 70 Eduardo Bursuk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de José María Bayano sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de InX a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Yáñez-Fajardo va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Vador Fargues va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): InX va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Lamberto Díez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Raúl Osma del InX ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): InX per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Raúl Osma va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Raúl Osma va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de InX.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vador Fargues al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Osma va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Bayano.

Vilapoupre City

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alexander Cranman no va ser aprofitada per en Tobias Zwettler que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Vilapoupre van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Tobias Zwettler va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vilapoupre, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Alexander Cranman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Avshalom Paritzky, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avshalom Paritzky de Vilapoupre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.