Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alectoris CF (1370952) - Sersa Team (1371529) » 709659815: T72/J1/VI

Liga 709659815 Información oficial sobre el partido 709659815 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.250 (14568)

Alectoris CF Alineación oficial del equipo 'Alectoris CF' en el partido 1 - 1 Sersa Team Alineación oficial del equipo 'Sersa Team' en el partido
0 - 1 Fabrizio Macavero (19')
Amusko Otsandabaratz (87') 1 - 1
Alectoris CF Alineación oficial del equipo 'Alectoris CF' en el partido 1 - 1 Sersa Team Alineación oficial del equipo 'Sersa Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alectoris CF Alineación oficial del equipo 'Alectoris CF' en el partido 1 - 4 Sersa Team Alineación oficial del equipo 'Sersa Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alectoris CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Passat el minut 87 de joc, Amusko Otsandabaratz facilitava les coses al Alectoris amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Amusko Otsandabaratz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alectoris.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Wenceslao Ramos hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Wenceslao Ramos va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alectoris va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sekani Nyagumbo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alectoris va ser a punt de marcar al minut 85, quan el seu jugador Txaran Otermin va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Sersa Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Sersa va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aldo Nettarino, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabrizio Macavero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amadee Kiene va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Lino Villasana que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Aldo Nettarino va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lino Villasana es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Lino Villasana al minut 63.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Sersa va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pedro Concabella s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldo Nettarino de Sersa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.