Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Retornados (1586790) - Real SAS CF (772982) » 709653733: T72/J6/VI

Liga 709653733 Información oficial sobre el partido 709653733 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VI.141 (14459)

Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 0 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
0 - 1 Alberto Nievas Peña (56')
0 - 2 Alfredo Campamar (74')
Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 0 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 0 - 1 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Retornados

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Retornados va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riek Windecken, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Retornados van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 17 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lars Grille, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Artaxerxis Alexandratos va rebre molts aplaudiments. Al minut 72 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Retornados van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Lucian Reştea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre-Alexis Lunel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): SAS va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 56. Alberto Nievas Peña va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfredo Campamar va augmentar l'avantatge de SAS a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Higini Ribas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Nievas Peña. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.