Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coosur rbb F.C (486151) - HyBrasil (1339482) » 709647116: T72/J3/VI

Liga 709647116 Información oficial sobre el partido 709647116 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.23 (14341)

coosur rbb F.C Alineación oficial del equipo 'coosur rbb F.C' en el partido 0 - 0 HyBrasil Alineación oficial del equipo 'HyBrasil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
coosur rbb F.C Alineación oficial del equipo 'coosur rbb F.C' en el partido 1 - 2 HyBrasil Alineación oficial del equipo 'HyBrasil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,1 % 68,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coosur rbb F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Joachim Brambs arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): coosur va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kastus' Tarasevich ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Joachim Brambs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de coosur.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de coosur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bèla Lebek va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kastus' Tarasevich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian Bălan de coosur es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kastus' Tarasevich es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

HyBrasil

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Tilbert Adelmayer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del HyBrasil sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aleksi Lassheikki, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Aleksi Lassheikki de HyBrasil, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milhouse Millard de HyBrasil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.