Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Rvecitas (438945) - Niupi FC (310235) » 709643966: T72/J1/V

Liga 709643966 Información oficial sobre el partido 709643966 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.223 (5736)

A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 1 - 0 Niupi FC Alineación oficial del equipo 'Niupi FC' en el partido
Juan Luis Labanda (50') 1 - 0
A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 1 - 0 Niupi FC Alineación oficial del equipo 'Niupi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido 4 - 0 Niupi FC Alineación oficial del equipo 'Niupi FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Rvecitas

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Juan Luis Labanda va donar a Rvecitas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En José Ángel Díaz de Reguero del Rvecitas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tantín Medina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 37 en Anselm Massaguer ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Conrado Troya el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Conrado Troya va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paco Freixes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Rvecitas ho intentava per la dreta per mitjà de Anselm Massaguer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Lante va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Lante de Rvecitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Niupi FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Arnolds Puriņš quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Niupi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alexis Godet va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Edgardo Corsetti de Niupi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 53, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rienk Lenders va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sami Ruis des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alexis Godet quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Lorenzo Ardiles es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Arnolds Puriņš va fer una jugada per la banda esquerra, però Rienk Lenders va aturar el seu xut.