Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Incompetentes (1419430) - Smart Signs (314698) » 709634943: T72/J13/V

Liga 709634943 Información oficial sobre el partido 709634943 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / V.61 (5574)

Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 3 - 1 Smart Signs Alineación oficial del equipo 'Smart Signs' en el partido
Lukáš Šidlo (2') 1 - 0
Mirūnas Ufartas (11') 2 - 0
Lukáš Šidlo (81') 3 - 0
3 - 1 Dimitrakis Arvanitopoulos (83')
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 3 - 1 Smart Signs Alineación oficial del equipo 'Smart Signs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 1 - 2 Smart Signs Alineación oficial del equipo 'Smart Signs' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incompetentes

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lukáš Šidlo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Incompetentes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Incompetentes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mirūnas Ufartas des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Incompetentes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lukáš Šidlo va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Albert Pictou va deixar a Joaquín Coscarate assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Incompetentes ho intentava per la dreta per mitjà de Mirūnas Ufartas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rupert Berkelmans va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Calvin-Alexander Figl.

Smart Signs

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de Smartsitos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dimitrakis Arvanitopoulos va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): El Smartsitos creava perill des de la dreta al minut 3, però en Yiorgos Sifakas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Enrique 'Sabio' Serrat desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Adriano 'Gruñón' Cazorla quasi redueix la diferència al marcador al minut 14, però una gran estirada d'en Yiorgos Sifakas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Dimitrakis Arvanitopoulos va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Yiorgos Sifakas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mansoor Malik Rabadi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Smartsitos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 63 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Timoci Whatarangi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Khemera Thong va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timoci Whatarangi de Smartsitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.