Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - Real Lucus Team (1431694) » 709633270: T72/J1/V

Liga 709633270 Información oficial sobre el partido 709633270 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.32 (5545)

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 2 - 2 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
Jean-Claude Marinus (6') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Mola (50')
Tomasz Molendowski (61') 2 - 1
2 - 2 Alfredo Mola (86')
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 2 - 2 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 1 Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,5 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Comepollilas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jean-Claude Marinus, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Comepollilas. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Tomasz Molendowski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 18, un contraatac del Comepollilas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Vital Walter perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comepollilas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vital Walter, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexey Berezko.

Real Lucus Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alfredo Mola que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 en Alfredo Mola va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfonso Medina Fábrega, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.