Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorvemos (307914) - Kemasangres FC (989081) » 709631298: T72/J12/IV

Liga 709631298 Información oficial sobre el partido 709631298 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / IV.60 (3483)

Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido 1 - 3 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
0 - 1 Ignacio Monzón Mazo (6')
0 - 2 Giorgio Serretti (28')
0 - 3 Ignacio Monzón Mazo (53')
Jerzy Norowski (69') 1 - 3
Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido 1 - 3 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido 1 - 1 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorvemos

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jerzy Norowski de Gorvemos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Gorvemos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Otili 'el Vasco' Turtzioz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Máximo Suárez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Kemasangres FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 6 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Kemasangres va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 6 va arribar el 0 - 1 quan en Ignacio Monzón Mazo va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 28, en László Buda la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Giorgio Serretti que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kemasangres. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Monzón Mazo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kemasangres va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giorgio Serretti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kemasangres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Ramón Martín Aldea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.