Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CELESTRON (1462106) - R.C. Outeiro de Rey (48291) » 709631198: T72/J1/IV

Liga 709631198 Información oficial sobre el partido 709631198 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / IV.59 (3482)

CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido 3 - 0 R.C. Outeiro de Rey Alineación oficial del equipo 'R.C. Outeiro de Rey' en el partido
Paolo Ragucci (43') 1 - 0
Corneliu Bordei (47') 2 - 0
Timo Vega (67') 3 - 0
CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido 3 - 0 R.C. Outeiro de Rey Alineación oficial del equipo 'R.C. Outeiro de Rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido 1 - 1 R.C. Outeiro de Rey Alineación oficial del equipo 'R.C. Outeiro de Rey' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CELESTRON

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paolo Ragucci de CELESTRON aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): CELESTRON va aconseguir el 2 - 0 quan Corneliu Bordei va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): En Andrea Siclari va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Timo Vega la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Andrea Siclari del CELESTRON ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Ljubomir Vujević va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CELESTRON.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): CELESTRON va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Corneliu Bordei ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Corneliu Bordei de CELESTRON es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vidal da Silva.

R.C. Outeiro de Rey

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Mauro Silva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Outeiro, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En 郑 (Zheng) 敬镕 (Jingrong) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Hugo Luises quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Hadi Abroft va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Outeiro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jermaine Hayes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Outeiro l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 65, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Silva de Outeiro es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.