Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Style. (1372463) - Forza Krendes (991258) » 709630993: T72/J5/IV

Liga 709630993 Información oficial sobre el partido 709630993 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / IV.55 (3478)

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 1 Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Berjillos (2')
Ramón Xavier Bazan (29') 1 - 1
Dominik Kalocsay (67') 2 - 1
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 1 Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 1 Forza Krendes Alineación oficial del equipo 'Forza Krendes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del Style. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Ramón Xavier Bazan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Corria el minut 67 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dominik Kalocsay, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Dan-Ion Buhaş ja els havia advertit que el porter contrari, en César Vidal, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Style. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Marius-Florin Purdel ho va intentar al minut 30 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hubert-Peter Waldshut va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant César Vidal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramón Xavier Bazan va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Style. va deixar en bona posició a en Gabriel Coelho per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Style. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dominik Kalocsay.

Forza Krendes

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Juan Miguel Berjillos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thiery Corremans va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vlad Găleteanu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Krendes van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vlad Găleteanu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Krendes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Miguel Berjillos es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Deivis Becerra va superar els defenses rivals per velocitat al minut 80 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Thiery Corremans de Krendes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.