Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vic (437271) - Solaris F.C. (1368766) » 709630686: T72/J13/IV

Liga 709630686 Información oficial sobre el partido 709630686 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / IV.49 (3472)

F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 2 - 2 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
Morris Shvo (28') 1 - 0
Kazimierz Matwieiszyn (83') 2 - 0
2 - 1 Nguyễn Duy Lân (85')
2 - 2 Joffrey Forestier (86')
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 2 - 2 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 1 - 1 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vic

Goles Goles

  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Morris Shvo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Tomi Rintala va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Kazimierz Matwieiszyn es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): VIC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Haralds Gailis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniele Di Lillo.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vincenzo Accareddu va rematar alt.

Solaris F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Solaris seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Nguyễn Duy Lân va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Solaris van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joffrey Forestier va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Siro Mussoni ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Henning Jürgensen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcello Colì va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Tobias Jehle va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Max Bauernhansl va ser clau en la jugada d'atac de Solaris al minut 71, quan ell mateix va fer una passada brutal a Henning Jürgensen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Björn Ruth quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Joffrey Forestier va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joffrey Forestier de Solaris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.