Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psico Cisco (493393) - StrawHat FC (487913) » 709630553: T72/J7/IV

Liga 709630553 Información oficial sobre el partido 709630553 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / IV.47 (3470)

Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 2 - 3 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
0 - 1 Marios Aravidis (34')
0 - 2 Alfred Mbulakulima (43')
0 - 3 Marios Aravidis (58')
Kenzhe Baygaliev (74') 1 - 3
Andrés Palletta (77') 2 - 3
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 2 - 3 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 2 - 0 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psico Cisco

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El PsicoCisco no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Kenzhe Baygaliev es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Andrés Palletta, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a PsicoCisco.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Andrés Palletta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PsicoCisco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): PsicoCisco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kenzhe Baygaliev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Isasaga.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el PsicoCisco va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kenzhe Baygaliev no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kenzhe Baygaliev hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al 59, Kenzhe Baygaliev hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, David Isasaga. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PsicoCisco Marko Pribić quasi va assolir l'empat al minut 83 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Targoński de PsicoCisco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

StrawHat FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): Era obvi que el StrawHat volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 34 van aconseguir marcar quan en Marios Aravidis va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 43 (Gol tiro lejano): En José Luis Berto conduïa pel cercle central i, veient a en Alfred Mbulakulima desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel García Castris entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al StrawHat, un peu providencial d'en Marios Aravidis va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de StrawHat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marios Aravidis va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ireneusz Staszczak de StrawHat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.