Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

egurrean (1460924) - Lobojo team (775480) » 709630303: T72/J1/IV

Liga 709630303 Información oficial sobre el partido 709630303 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / IV.43 (3466)

egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido 2 - 3 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
0 - 1 Virgilio Schiavio (38')
0 - 2 Krzysztof Uzdowski (49')
0 - 3 José Fogaza (74')
Juan Melida (85') 1 - 3
Diego Rivas Palas (89') 2 - 3
egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido 2 - 3 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido 4 - 1 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

egurrean

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): egurrean no perdien la fe, i al minut 85 del partit, Juan Melida va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Diego Rivas Palas es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Igor Idiazabal quasi marca en una jugada assajada de córner que Tancredo Vargas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): egurrean va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicolás Donella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Igor Idiazabal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de egurrean se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del egurrean van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Luis Para, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Juan Melida de egurrean es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lobojo team

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lobojo va ser finalitzada des de l'esquerra per Virgilio Schiavio al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alejandro Helausa sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Krzysztof Uzdowski marcar el 0 - 2 per al Lobojo.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): 伊 (Yi) 福宇 (Fuyu) va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. José Fogaza es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Krzysztof Uzdowski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Romain Cusin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Pareja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Dieter Hoedel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manuel Pareja va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Manuel Pareja va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Krzysztof Uzdowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, José Fogaza de Lobojo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 伊 (Yi) 福宇 (Fuyu) de Lobojo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.