Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Trasdemunde (779571) - Grimbergen Athletic (487381) » 709629662: T72/J9/IV

Liga 709629662 Información oficial sobre el partido 709629662 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / IV.31 (3454)

AD Trasdemunde Alineación oficial del equipo 'AD Trasdemunde' en el partido 0 - 0 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Trasdemunde Alineación oficial del equipo 'AD Trasdemunde' en el partido 3 - 0 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Trasdemunde

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Virgilius Laurynaitis del Trasdemunde ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Trasdemunde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Toni Valanne va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cosmin-Ştefan Ivană va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Trasdemunde va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Virgilius Laurynaitis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Llimargas.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Trasdemunde va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marian Wiklak en un 1 contra 1 amb el porter David Llimargas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, João Amaro Sousa Tavares arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Virgilius Laurynaitis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Grimbergen Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Livio Buassa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alfredo Marco Foglietti rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raheem Wilson de Grimbergen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.