Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xalocar (1338376) - Chirpial Team (1579678) » 709629069: T72/J14/IV

Liga 709629069 Información oficial sobre el partido 709629069 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / IV.20 (3443)

xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 4 - 1 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
Adama Soumahoro (43') 1 - 0
1 - 1 César Maroto (64')
Diego Salazar Cabrera (76') 2 - 1
Diego Salazar Cabrera (81') 3 - 1
Xavi Trenc (83') 4 - 1
xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 4 - 1 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 3 - 0 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xalocar

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del xalocar contenien la respiració mentre en Adama Soumahoro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Diego Salazar Cabrera va donar a xalocar un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): xalocar va aconseguir el 3 - 1 quan Diego Salazar Cabrera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): xalocar va obtenir un penal al minut 83, que va llançar a la perfecció Xavi Trenc. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergi Moscardó va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Mehmet Süleymanoğlu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Malik Raed Al-Saady va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xalocar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Salazar Cabrera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Salazar Cabrera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Adama Soumahoro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Sergi Moscardó gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mehmet Süleymanoğlu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86, Hugo Ismael Quiroga de xalocar va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Chirpial Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 64 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en César Maroto de Chirpial marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chirpial va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Ciprian Marinescu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 205 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Chirpial va estar a punt de marcar quan Marian Radu va fer una passada impressionant a Carlos Abarrategui, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.