Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trebbon FC (993492) - Nacional de Canarias (1596346) » 709628289: T72/J1/IV

Liga 709628289 Información oficial sobre el partido 709628289 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / IV.7 (3430)

Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 5 - 0 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
Roger Kuperus (23') 1 - 0
Nolen Runac (26') 2 - 0
Kurt Ove Lånan (27') 3 - 0
Eisse Sessegnon (65') 4 - 0
Loïc Laffay (83') 5 - 0
Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 5 - 0 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trebbon FC Alineación oficial del equipo 'Trebbon FC' en el partido 2 - 0 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
Tiene bastante suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trebbon FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 23 una excel·lent centrada de Bo-Göran Blomgren va arribar a Roger Kuperus, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Trebbon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nolen Runac va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kurt Ove Lånan de Trebbon va fer un bon esprint per escapar-se de Sebastian Fagerberg i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Trebbon a 4 - 0. Eisse Sessegnon va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Loïc Laffay va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bo-Göran Blomgren va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Mitchel Peijs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Eisse Sessegnon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mitchel Peijs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Loïc Laffay per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mitchel Peijs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bo-Göran Blomgren.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Bo-Göran Blomgren de Trebbon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 54.

Nacional de Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Nacional van sortir al contraatac al minut 5, però Sebastian Fagerberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Henning Stengaard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nacional que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lewis Davies va intentar anar-se'n per velocitat al minut 55 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nacional sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jens-Guido Smolinski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nacional van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zygmunt Swat va sortir desviat a la dreta de la porteria.