Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kings landing (439198) - Castelldefels (47586) » 709628104: T72/J11/IV

Liga 709628104 Información oficial sobre el partido 709628104 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / IV.3 (3426)

Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 6 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Alejandro Subiras (5') 1 - 0
1 - 1 Reyes Robertet (20')
Baptista Padrós (22') 2 - 1
Ignacio Castellfollit (27') 3 - 1
Kamel Zemirli (58') 4 - 1
Mels Notenboom (68') 5 - 1
Luís Nelson Martins (83') 6 - 1
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 6 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido 3 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene bastante suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kings landing

Goles Goles

  • 190 Minuto 5 (Gol de falta): En Alejandro Subiras va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Alfredo Gallardo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al landing, un peu providencial d'en Baptista Padrós va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Castellfollit es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Kamel Zemirli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Mels Notenboom de landing va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, landing va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luís Nelson Martins, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): landing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Subiras ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 234 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 7 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Kamel Zemirli estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Helvecio Jose Andrés Monsalvo va rematar alt.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El landing ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Castellfollit, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Helvecio Jose Andrés Monsalvo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luís Nelson Martins de landing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Helvecio Jose Andrés Monsalvo de landing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Castelldefels

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Bernat Barceló va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Castelldefels, Reyes Robertet, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castelldefels va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesco Mescalchin, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castelldefels sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Giani Dimcică, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.