Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.M Reloaded (993499) - A.A.Kamandulas (308950) » 709626803: T72/J8/Primera

Liga 709626803 Información oficial sobre el partido 709626803 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / Primera (3403)

A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 1 - 2 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
0 - 1 Rafael Marche (11')
0 - 2 Miguel González Priorío (31')
Silvestre 'el Gato' Giraldo (85') 1 - 2
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 1 - 2 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 2 - 1 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.M Reloaded

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de A.E.M al minut 85. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Silvestre 'el Gato' Giraldo va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Felix Eenmaa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el A.E.M va posar setge sobre la defensa central visitant però en Eric Ayuk Mbu no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Chagatai 'Genghis Khan' Magnai no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Chagatai 'Genghis Khan' Magnai va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 42 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): En Chagatai 'Genghis Khan' Magnai, al minut 84 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Igor Dzidziec el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Quan passaven 11 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del A.A.Kamandulas. En Rafael Marche va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): A.A.Kamandulas va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cemalettin Kaygısız, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miguel González Priorío que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.A.Kamandulas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Toni Coronado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 288 Minuto 87 (Ocasión evento especial): Al minut 87 un defensor va evitar que un jugador del A.A.Kamandulas pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Kostelac.