Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pallarofa cf (121090) - MOJACHICHIS (311000) » 703927707: T71/J1/VII

Liga 703927707 Información oficial sobre el partido 703927707 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.878 (38914)

pallarofa cf Alineación oficial del equipo 'pallarofa cf' en el partido 5 - 1 MOJACHICHIS Alineación oficial del equipo 'MOJACHICHIS' en el partido
Lasse Åhquist (17') 1 - 0
1 - 1 Bryant Morningstar (21')
Prudenci Pallisó (24') 2 - 1
Lasse Åhquist (76') 3 - 1
David Masagué (81') 4 - 1
Einar Rönnquist (89') 5 - 1
pallarofa cf Alineación oficial del equipo 'pallarofa cf' en el partido 5 - 1 MOJACHICHIS Alineación oficial del equipo 'MOJACHICHIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
pallarofa cf Alineación oficial del equipo 'pallarofa cf' en el partido 6 - 0 MOJACHICHIS Alineación oficial del equipo 'MOJACHICHIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pallarofa cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pallarofa contenien la respiració mentre en Lasse Åhquist s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Prudenci Pallisó ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pallarofa es posava per davant 2 a 1.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lasse Åhquist sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En David Masagué va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): pallarofa va augmentar la diferència quan Einar Rönnquist no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Per Karlsson es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Severin Wallind va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de pallarofa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Américo Carvalho Pinheiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Per Karlsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jerzy Domaszewicz de pallarofa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MOJACHICHIS

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): CHICHI van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 21, quan Bryant Morningstar va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): CHICHI va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Severin Wallind es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CHICHI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ismael Madrigal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Eduardo Sañudo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Boïls no es va rendir i va fer unes grans aturades.