Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kin CF (1579093) - A LA CARA F. C. (1437686) » 703877489: T71/J5/VI

Liga 703877489 Información oficial sobre el partido 703877489 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.1005 (15323)

Kin CF Alineación oficial del equipo 'Kin CF' en el partido 4 - 1 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
0 - 1 David Sánchez (29')
Lavrentis Tsiolis (50') 1 - 1
Gabriel Teodoro (57') 2 - 1
Jelmer Sommeling (68') 3 - 1
Alfonso Pozo (77') 4 - 1
Kin CF Alineación oficial del equipo 'Kin CF' en el partido 4 - 1 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kin CF Alineación oficial del equipo 'Kin CF' en el partido 3 - 0 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kin CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Lavrentis Tsiolis no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kin va ser Gabriel Teodoro.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jelmer Sommeling va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alfonso Pozo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Kin.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Palomino en un 1 contra 1 amb el porter Jakub Sakalouski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Kin per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lavrentis Tsiolis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Jelmer Sommeling va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kin.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Javier Palomino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José Martín va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bryan Howe, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Martín hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kay-Botho Dorsch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jelmer Sommeling.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Palomino de Kin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72 en José Martín va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

A LA CARA F. C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador David Sánchez de KARA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Gérald Amiaud hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lazaros Agapiou havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KARA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip KARA Lazaros Agapiou quasi marca al minut 65 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Sánchez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del KARA va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en David Tvrz no va poder controlar.