Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Quintanar (1366520) - Break Team (1339373) » 703863368: T71/J2/VI

Liga 703863368 Información oficial sobre el partido 703863368 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.753 (15071)

Atlético Quintanar Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintanar' en el partido 1 - 1 Break Team Alineación oficial del equipo 'Break Team' en el partido
David Barberà (4') 1 - 0
1 - 1 Silvio Mislei (5')
Atlético Quintanar Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintanar' en el partido 1 - 1 Break Team Alineación oficial del equipo 'Break Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Quintanar Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintanar' en el partido 0 - 1 Break Team Alineación oficial del equipo 'Break Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Quintanar

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): David Barberà va donar a At. Quinta un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En David Barberà va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adelino Sacedón, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Break, però Riccardo Colaci no va poder encertar el xut.

Break Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Break Silvio Mislei va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Miguel Capilla va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mário de Sousa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Break a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Şahin Eşref va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.