Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Badajoz (1432244) - zidanes y huevones (775631) » 703850500: T71/J6/VI

Liga 703850500 Información oficial sobre el partido 703850500 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VI.523 (14841)

Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido 1 - 2 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
0 - 1 Luis Enrique Doz (6')
Víctor Visa (76') 1 - 1
1 - 2 Luis Enrique Doz (80')
Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido 1 - 2 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido 1 - 5 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Badajoz

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Víctor Visa de Atlético va aconseguir igualar el partit al minut 76, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlético sortien al contraatac. La falta llançada per Jess Buhl va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Visa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Recadero Martel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Florian Ureche de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrick Schmid es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

zidanes y huevones

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis Enrique Doz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a huevones prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Luis Enrique Doz.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Walt Weymeis al minut 16, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Walt Weymeis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Walt Weymeis de huevones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Ignacio Camor quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eustaquio Esaís, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eustoquio Erbiti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.