Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jtkia (438798) - Valinor Knicks (774537) » 703848975: T71/J2/VI

Liga 703848975 Información oficial sobre el partido 703848975 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.496 (14814)

jtkia Alineación oficial del equipo 'jtkia' en el partido 3 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
0 - 1 Henrique Augusto Sousa Domingos (28')
Edgar Fulda (33') 1 - 1
Massimiliano Digno (35') 2 - 1
Cyrill Heinrich (37') 3 - 1
jtkia Alineación oficial del equipo 'jtkia' en el partido 3 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jtkia Alineación oficial del equipo 'jtkia' en el partido 2 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jtkia

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edgar Fulda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Massimiliano Digno, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jtkia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): jtkia va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jeff Stolley, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cyrill Heinrich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Luc Kropf va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de jtkia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): El jtkia se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 73, en Edgar Fulda va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Luc Kropf ja els havia advertit que el porter contrari, en Ignacio Seras Malo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonard Busby.

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Valinor eren letals, i Henrique Augusto Sousa Domingos va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Maximilian Goerlich va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Radomir Paszkowiak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sæmundur Ingiþórsson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tytus Tęcza rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valinor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Maximilian Goerlich va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuno Duarte Piamonte de Valinor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nuno Duarte Piamonte va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.