Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilanova del Vallès Hattrick Club (124175) - Exceso De Queso (992415) » 703819412: T71/J3/V

Liga 703819412 Información oficial sobre el partido 703819412 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / V.224 (5737)

Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 3 - 1 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
Javier Fullana (57') 1 - 0
1 - 1 Víctor Portillo (71')
Enrique Llamazares (75') 2 - 1
Hansgeorg Pretzer (80') 3 - 1
Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 3 - 1 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 3 - 0 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilanova del Vallès Hattrick Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 57 gràcies a la jugada de Javier Fullana, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Vilanova, atacant per l'esquerra al minut 75, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Llamazares per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Hansgeorg Pretzer de Vilanova va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Javier Fullana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vilanova.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Vilanova va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Răzvan Banea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Frederico Achás.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Vilanova va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Martos Blázquez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Vilanova per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Manel González-Remusgo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafael Martos Blázquez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Connor Ball per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Frederico Achás va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mario Marei era fer passades de llarga distància. Al minut 79 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Manel González-Remusgo però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Exceso De Queso

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Queso va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 71, quan Víctor Portillo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Queso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leon Otatzabekoa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Oliverio Pangua, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Portillo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Leon Otatzabekoa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Queso que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.