Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delirium Tremens F.C. (1416044) - Exilio cadista (1594766) » 703815904: T71/J8/V

Liga 703815904 Información oficial sobre el partido 703815904 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / V.161 (5674)

Delirium Tremens F.C. Alineación oficial del equipo 'Delirium Tremens F.C.' en el partido 1 - 2 Exilio cadista Alineación oficial del equipo 'Exilio cadista' en el partido
0 - 1 Nicola Pivioni (10')
0 - 2 Jairo Díaz (40')
Ştefan Bălăuţă (42') 1 - 2
Delirium Tremens F.C. Alineación oficial del equipo 'Delirium Tremens F.C.' en el partido 1 - 2 Exilio cadista Alineación oficial del equipo 'Exilio cadista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Delirium Tremens F.C. Alineación oficial del equipo 'Delirium Tremens F.C.' en el partido 3 - 1 Exilio cadista Alineación oficial del equipo 'Exilio cadista' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delirium Tremens F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els seguidors del Delirium van tornar a saltar d'alegria al minut 42. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ştefan Bălăuţă que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Wiktor Hajto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Delirium.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lars Henriksson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Delirium Lars Henriksson quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Matti Haapalainen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Güner Öykü va estar a punt d'empatar per a Delirium quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Matthias Deshayes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Matti Haapalainen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 64, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Güner Öykü va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gianpaolo Rana va servir per deixar enrere el gegant Ercüment Rafi al minut 68, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gianpaolo Rana de Delirium va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Franz-Christoph Klippel de Delirium va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Exilio cadista

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 10 minuts quan Nicola Pivioni va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a cadista.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Jairo Díaz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrea Procofio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pedro Laguna Guillén havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Andrea Procofio de cadista va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.