Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Shohoku (120079) - Aleatorios Cracks (436389) » 703814262: T71/J4/V

Liga 703814262 Información oficial sobre el partido 703814262 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / V.132 (5645)

Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido 4 - 1 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
Noreno Soto Domecq (22') 1 - 0
Ole Olstad (28') 2 - 0
Gledson Montês (56') 3 - 0
3 - 1 Raúl Moncayo (88')
Saldıray Acarkan (88') 4 - 1
Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido 4 - 1 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido 6 - 1 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
Tiene mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Shohoku

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Noreno Soto Domecq, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atlètic es posava per davant!
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ole Olstad va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gledson Montês, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Atlètic.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Atlètic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saldıray Acarkan des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leo Hessels va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dalimil Geiger que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Leo Hessels una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Çetin Günal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rombout Leenstra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Zwyssig de Atlètic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 136 Minuto 88 (Gol evento especial inexperiencia rival): Fabio Zwyssig va deixar patent la seva inexperiència al minut 88, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Raúl Moncayo va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 1 per a Aleatorios.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paco Salvado va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 4, i va passar la pilota a Juan Corbalán, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aleatorios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ricardo Aliart, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Raúl Moncayo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Deogracias Altamirano no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Deogracias Altamirano va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Víctor Pardo.