Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomelloso C. F. (1578159) - tuchos team (490927) » 703812723: T71/J11/V

Liga 703812723 Información oficial sobre el partido 703812723 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / V.104 (5617)

Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 1 - 0 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
Patricio Carvajal (65') 1 - 0
Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 1 - 0 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 3 - 0 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomelloso C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 65 gràcies a la jugada de Patricio Carvajal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zbigniew Grudka va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gogor Irigoien va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Teodor Serwa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Tomelloso va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Serdar Emre Fatih va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Radek Przekop.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gogor Irigoien va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

tuchos team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tuchos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joan Crivillés, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del tuchos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Antonio Jordo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Federico Vico va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Raúl Oriol Ybarra per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Terry Ramdhani al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.