Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BLaZeRS F.C (1597614) - Autocid4ever F.C (307959) » 703810957: T71/J3/V

Liga 703810957 Información oficial sobre el partido 703810957 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / V.73 (5586)

BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 1 Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido
0 - 1 Al Nettles (18')
Cándido Caramiñal (74') 1 - 1
Julián Sánchez Ochoa (89') 2 - 1
BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 1 Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 1 Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLaZeRS F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del BLaZeRS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Cándido Caramiñal en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Arturo José Araujo del BLaZeRS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Julián Sánchez Ochoa que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Julián Sánchez Ochoa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BLaZeRS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Arturo José Araujo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el BLaZeRS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Robert Telesz no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Robert Telesz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): BLaZeRS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Robert Telesz en un 1 contra 1 amb el porter Adrian Warszewski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arturo José Araujo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tanguy Montel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Telesz va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Adrian Warszewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Autocid4ever F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Al Nettles va marcar al minut 18 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Roberto Real de Asua va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Autocid4ever, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Lastur Barenaga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Roberto Real de Asua va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Wakaas Kazim, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benedetto Cardone.