Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caballeros de Iberia (988044) - UDR Pineda (1435926) » 703807328: T71/J6/V

Liga 703807328 Información oficial sobre el partido 703807328 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / V.8 (5521)

Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido 0 - 2 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
0 - 1 Marc Andreu Sayols (35')
0 - 2 José Ramón Irueta (61')
Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido 0 - 2 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido 2 - 1 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,8 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros de Iberia

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marià Lluelles va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Luis Carranza del Caballeros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Luis Carranza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caballeros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Caballeros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Heinz Heinrich Prochnow no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Pedro Schik va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ruppert Miesl va rebre molts aplaudiments. Al minut 80 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marià Lluelles de Caballeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Schik de Caballeros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UDR Pineda

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pineda eren letals, i Marc Andreu Sayols va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pineda eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 61, José Ramón Irueta va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pineda, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En José Ramón Irueta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Igor Kysucký després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emil Kugelmann va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Pineda quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alfredo Viegas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.