Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Opañel (1458526) - pipot (48620) » 703806376: T71/J6/IV

Liga 703806376 Información oficial sobre el partido 703806376 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / IV.55 (3478)

Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido 1 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
0 - 1 Nicola D'Ascanio (22')
0 - 2 Nicola D'Ascanio (26')
Eelis Kasa (75') 1 - 2
Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido 1 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido 1 - 0 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Opañel

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Eelis Kasa trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Juan Maurer de CD Opañel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Marc Amela de CD Opañel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pipot

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nicola D'Ascanio va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del pipot. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Nicola D'Ascanio va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pipot va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Ghiselli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del pipot sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Girsh, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raditya Gaisan va marxar de Garfield Fernandez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de pipot van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pipot, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Vitold Becser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.