Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallecina Sants (308699) - ominhos (485423) » 703806240: T71/J14/IV

Liga 703806240 Información oficial sobre el partido 703806240 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / IV.52 (3475)

Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 4 - 1 ominhos Alineación oficial del equipo 'ominhos' en el partido
Vindio Vázquez Cano (6') 1 - 0
Àlex Urgellès (10') 2 - 0
Pablo Morente (38') 3 - 0
3 - 1 Cris Esteva (44')
Manuel Zuloaga (44') 4 - 1
Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 4 - 1 ominhos Alineación oficial del equipo 'ominhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido 5 - 1 ominhos Alineación oficial del equipo 'ominhos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallecina Sants

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MalleSants contenien la respiració mentre en Vindio Vázquez Cano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MalleSants van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Àlex Urgellès.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Morente, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manuel Zuloaga es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oihenart Lupiola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

ominhos

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors de ominhos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Cris Esteva va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dejan Echle va ridiculitzar a en Enrique Riobóo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Manuel Camor va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Maxie Agustian va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Luis Icart.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Israel Sole va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Luis Icart no es va rendir i va fer unes grans aturades.