Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. KPN (118096) - Boquerones FC (1372686) » 703806156: T71/J7/IV

Liga 703806156 Información oficial sobre el partido 703806156 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / IV.51 (3474)

F.C. KPN Alineación oficial del equipo 'F.C. KPN' en el partido 2 - 2 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
0 - 1 David Toll (43')
0 - 2 Carlos José Pozo (48')
Alejandro Nájera Gómez (65') 1 - 2
Marcos Iribe (89') 2 - 2
F.C. KPN Alineación oficial del equipo 'F.C. KPN' en el partido 2 - 2 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. KPN Alineación oficial del equipo 'F.C. KPN' en el partido 2 - 0 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. KPN

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Alejandro Nájera Gómez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 89. Marcos Iribe, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): F.C. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario García de Piedra en un 1 contra 1 amb el porter Hachem Berdugo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Javier Labraña Martinez va ridiculitzar a en Ricardo Vázquez Torres amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a F.C. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoni Frasquet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alberto Chiner no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Joaquín Ulibarri de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Boquerones FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Boquerones va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en David Toll, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Boquerones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Carlos José Pozo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Żuchowicz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Boquerones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Krzysztof Żuchowicz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Òscar Mañé va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaime Menéndez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Krzysztof Żuchowicz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 63 minuts, el Boquerones va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesperi Meskanen.