Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicharril F.C. (1432724) - Gim Tarraco (48896) » 703805733: T71/J13/IV

Liga 703805733 Información oficial sobre el partido 703805733 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.43 (3466)

Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 3 - 2 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Iñaki Gotxikoa (24') 1 - 0
Iñaki Gotxikoa (33') 2 - 0
Jorge Ganoya (34') 3 - 0
3 - 1 Javier Ignacio Olivares (62')
3 - 2 Borchu Guildar (75')
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 3 - 2 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 2 - 1 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharril F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Iñaki Gotxikoa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chicharril va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iñaki Gotxikoa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Ganoya va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aku Saarilehto de Chicharril va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Italo Cucurullo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Aku Saarilehto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Manuel de la Hoz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Cody Sapienza va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafał Fontański. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tarraco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Ignacio Olivares va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roni Kenraali va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Borchu Guildar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Tarraco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Ignacio Vega Cárdenas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Borchu Guildar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Pedro Trinidad de Tarraco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.