Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica (1593194) - Señaleros FC (439434) » 703805650: T71/J6/IV

Liga 703805650 Información oficial sobre el partido 703805650 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / IV.42 (3465)

Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido 1 - 3 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
0 - 1 Carlos Peña (30')
Diego Osorio (34') 1 - 1
1 - 2 David Ruiz Peña (54')
1 - 3 Flawian Dulak (75')
Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido 1 - 3 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Balompédica Alineación oficial del equipo 'Balompédica' en el partido 1 - 5 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompédica

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Daniele Sargiotta encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Diego Osorio només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Felice Di Lauro del BLP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): BLP va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Daniele Sargiotta va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BLP Diego Osorio quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Andrej Lazarević l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Sobir Matkarimov hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Filemón Franco. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Señaleros FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Señaleros. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carlos Peña xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Señaleros va ser finalitzada des de l'esquerra per David Ruiz Peña al minut 54. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Flawian Dulak de Señaleros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Joan Falip de Señaleros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Rolands Dimpers va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Julio Valdueza va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Peña es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolands Dimpers de Señaleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.