Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA de Celrà (438223) - xalocar (1338376) » 703804428: T71/J9/IV

Liga 703804428 Información oficial sobre el partido 703804428 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / IV.20 (3443)

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 1 - 1 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Samuel Losada (22') 1 - 0
1 - 1 Erkan Arıker (42')
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 1 - 1 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 0 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): CSKA va agafar avantatge al minut 22 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Samuel Losada fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Ignacio Chía va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Rafael Álvarez Areces arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): CSKA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Samuel Losada va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gyula Bartyik.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): CSKA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Joaquín 'El Greñas' Ugarte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernesto Terreiro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Samuel Losada estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Joaquín 'El Greñas' Ugarte una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Gyula Bartyik va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samuel Losada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): CSKA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Chía en un 1 contra 1 amb el porter Gyula Bartyik, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): CSKA va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Ignacio Chía va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón María Gortaire de CSKA es va guanyar la targeta groga merescudament.

xalocar

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): xalocar va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Erkan Arıker la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de xalocar, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Xavi Trenc va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 17, el xalocar estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Carlos Lecumberri va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Luciano Brigo va fer una jugada per la banda esquerra, però Fernando Agraït va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Ernesto Terreiro de xalocar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.