Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GronkSpike (1455178) - Tacto Rectal (437363) » 703804265: T71/J9/IV

Liga 703804265 Información oficial sobre el partido 703804265 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / IV.17 (3440)

GronkSpike Alineación oficial del equipo 'GronkSpike' en el partido 5 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
0 - 1 Hipòlit Partegàs (21')
Toomas Karu (31') 1 - 1
Aleksi Jalkanen (36') 2 - 1
Toomas Karu (41') 3 - 1
Daris Sinanović (43') 4 - 1
Daris Sinanović (89') 5 - 1
GronkSpike Alineación oficial del equipo 'GronkSpike' en el partido 5 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GronkSpike Alineación oficial del equipo 'GronkSpike' en el partido 2 - 0 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GronkSpike

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Toomas Karu de GronkSpike va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Aleksi Jalkanen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Toomas Karu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, GronkSpike va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daris Sinanović, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Lester Farmery va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GronkSpike, Daris Sinanović, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En José María Ferreira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Darrell Marquis gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): En José María Ferreira va fer una ràpida incursió al minut 40, però en Rémon Gérard no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Engin Esigençe va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrea Crascì al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sorin Şendroiu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El GronkSpike ho intentava per la dreta per mitjà de Toomas Karu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Toomas Karu gairebé va marcar per a GronkSpike des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tacto Rectal

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rectales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Hipòlit Partegàs.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Hipòlit Partegàs va estar a punt de posar per davant a Rectales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Òscar Layola va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Rectales va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 60, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pablo Sala.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rectales van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 79 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Arı Oğultürk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Gary Wrath de Rectales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.