Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcón Solador (797286) - Benicàssim Juniors (1581653) » 703803941: T71/J13/IV

Liga 703803941 Información oficial sobre el partido 703803941 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.11 (3434)

Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 0 - 2 Benicàssim Juniors Alineación oficial del equipo 'Benicàssim Juniors' en el partido
0 - 1 Juan Luis Marino (2')
0 - 2 Jonathan Nuño Alvar (33')
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 0 - 2 Benicàssim Juniors Alineación oficial del equipo 'Benicàssim Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 0 - 2 Benicàssim Juniors Alineación oficial del equipo 'Benicàssim Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcón Solador

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de H. Solador va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pelayo Eume va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del H. Solador sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tejas Dasar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Macario Abanqueiro de H. Solador es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virginio Maffoni de H. Solador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Benicàssim Juniors

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): BENI J va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Juan Luis Marino.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Jonathan Nuño Alvar va augmentar l'avantatge de BENI J a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Anselmo Soares al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Carlo Viscanti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de János Czoboly, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Carlos Calduch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 János Czoboly va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eladio Limón, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Luis Marino es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Millán Requerey va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Carlo Viscanti, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Carlo Viscanti va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.