Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majarromaque (488261) - JauNest FC (1589328) » 703803687: T71/J5/IV

Liga 703803687 Información oficial sobre el partido 703803687 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / IV.7 (3430)

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 2 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
0 - 1 Marko Simov (12')
0 - 2 Bronislav Fedetskyy (50')
Marek 'Panzer' Kafara (75') 1 - 2
Umut 'Huracán' Çığal (83') 2 - 2
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 2 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 3 - 0 JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JauNest. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marek 'Panzer' Kafara la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Majarromaque es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 75.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Majarromaque s'esgargamellaven dempeus per esperonar Umut 'Huracán' Çığal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Bikentzi 'La bala' Alegarreta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Majarromaque se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 11 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Paco 'Cabezabola' San Pedro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Marek 'Panzer' Kafara va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 14, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bikentzi 'La bala' Alegarreta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Antonio César Castellbo va fer una magnífica aturada al minut 49, tot i el bon llançament de falta de Paco 'Cabezabola' San Pedro.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Majarromaque la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Majarromaque va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 71 que Antonio César Castellbo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hipólito Gancho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

JauNest FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Marko Simov va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de JauNest i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Bronislav Fedetskyy va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a JauNest.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del JauNest van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en León Aranga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Gian Luigi Gabriele va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bronislav Fedetskyy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.