Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salseta Sound (1369569) - Ferbellomoverzas C.F (988128) » 703802612: T71/J2/III

Liga 703802612 Información oficial sobre el partido 703802612 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / III.4 (3411)

Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 2 - 2 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
0 - 1 Hodei 'Kunta Kinte' Altzelai (20')
Cristian 'Charrúa' Gerundio (22') 1 - 1
1 - 2 Noel 'Mazinho' Barriuso de Miguel (39')
Isaac 'Melo' Deves (56') 2 - 2
Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 2 - 2 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 1 - 1 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salseta Sound

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Salseta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cristian 'Charrúa' Gerundio que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Isaac 'Melo' Deves va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Isaac 'Melo' Deves va estar a punt d'empatar per a Salseta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hafeez bin Hj Muhd Shahshan va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Salseta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Théo Hornec va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Ferbellomoverzas C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Noel 'Mazinho' Barriuso de Miguel va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 20 de joc. Hodei 'Kunta Kinte' Altzelai es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Noel 'Mazinho' Barriuso de Miguel va posar els visitants Ferbeliños per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Lucas Martin Fernández va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fidel 'Coyote' Justiniano, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rafael Robledillo López va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Noel 'Mazinho' Barriuso de Miguel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Ferbeliños va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fidel 'Coyote' Justiniano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Edmund Stygar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Noel 'Mazinho' Barriuso de Miguel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ferbeliños va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Edmund Stygar va desviar el xut final de Borja Oubiña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Sakti 'Boomerang' Karma va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edmund Stygar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Argenis 'Donkey Kong' Calderón.