Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caralex (1433654) - C.D. torpedo turisense (30917) » 698049546: T70/J14/VII

Liga 698049546 Información oficial sobre el partido 698049546 en Hattrick

29.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VII.787 (38823)

Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 1 - 0 C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido
钱 (Qian) 北俊 (Beijun) (69') 1 - 0
Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 1 - 0 C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 2 - 0 C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caralex

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passats 69 minuts, 钱 (Qian) 北俊 (Beijun), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Caralex es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 13 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Roman Wiedemayr va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stéphane Guilloux va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Xesc Foixench va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Michael Sand quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del turisense. La jugada d'estratègia del Caralex per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ramiro Seixas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felix Wurst de Caralex va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

C.D. torpedo turisense

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): turisense van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Flavio Milonga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Rueda Pérez de turisense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.