Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerdanyola Ploms (799188) - paquito2chames (1587041) » 698022835: T70/J1/VII

Liga 698022835 Información oficial sobre el partido 698022835 en Hattrick

30.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VII.311 (38347)

Cerdanyola Ploms Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola Ploms' en el partido 1 - 0 paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido
Fabio Behrman (89') 1 - 0
Cerdanyola Ploms Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola Ploms' en el partido 1 - 0 paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cerdanyola Ploms Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola Ploms' en el partido 2 - 0 paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerdanyola Ploms

Goles Goles

  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Cerdanyola sempre confia amb les genialitats d'en Fabio Behrman; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Steffen Røv del Cerdanyola ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Cerdanyola va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zbigniew Cłapiński en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Valenciaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Rolf Tochtermann quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Vellet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Cerdanyola per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marko Ilić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bogdan Haida. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zbigniew Cłapiński de Cerdanyola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

paquito2chames

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): paquito2chames van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Eugeniusz Stelmasik no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del paquito2chames sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Özgün Sağay, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El paquito2chames va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Markus Lamppu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eugeniusz Stelmasik, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Servando Barbeito de paquito2chames amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerio Tangorra.