Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doors (48794) - Real Ratalona C.F (1372010) » 698010864: T70/J4/VII

Liga 698010864 Información oficial sobre el partido 698010864 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.97 (38133)

Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 4 - 0 Real Unión CF Alineación oficial del equipo 'Real Unión CF' en el partido
Kostadin Markov (2') 1 - 0
Félix Trillo (25') 2 - 0
Yiorgakis Chelmis (32') 3 - 0
Andreas Gallus (60') 4 - 0
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 4 - 0 Real Unión CF Alineación oficial del equipo 'Real Unión CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 7 - 0 Real Unión CF Alineación oficial del equipo 'Real Unión CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doors

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Doors va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kostadin Markov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Doors. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Félix Trillo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Doors va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yiorgakis Chelmis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Andreas Gallus de Doors va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 21 podia haver acabat en gol, però Modesto Trasmonte va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Félix Trillo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Félix Trillo per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Modesto Trasmonte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Modesto Trasmonte al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Félix Trillo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Doors va estar a punt d'arribar en un córner. En Félix Trillo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Basilio Meletti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Real Unión CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En José Félix Peña va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Unión van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Chema Téllez Peña va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Òscar Trilla.