Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Neptuno (1459609) - TVQ (1337214) » 698005846: T70/J9/VII

Liga 698005846 Información oficial sobre el partido 698005846 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.7 (38043)

Atlético de Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atlético de Neptuno' en el partido 4 - 0 TVQ Alineación oficial del equipo 'TVQ' en el partido
Juan Alfonso Galarraga (29') 1 - 0
Víctor Muñoz (48') 2 - 0
Clement Stövsand (77') 3 - 0
Juan Alfonso Galarraga (78') 4 - 0
Atlético de Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atlético de Neptuno' en el partido 4 - 0 TVQ Alineación oficial del equipo 'TVQ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético de Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atlético de Neptuno' en el partido 5 - 0 TVQ Alineación oficial del equipo 'TVQ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Neptuno

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Alfonso Galarraga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlético es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Víctor Muñoz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Clement Stövsand va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Alfonso Galarraga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Marc Barull va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Chaparro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Muñoz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Armando Chiusso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Muñoz de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

TVQ

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Marián Fujko que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jean-Philippe Mathy amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Marián Fujko de TVQ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.