Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Zabka FC (1601056) - michiqui (993378) » 698004882: T70/J6/VI

Liga 698004882 Información oficial sobre el partido 698004882 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.1014 (15332)

Decenas FC Alineación oficial del equipo 'Decenas FC' en el partido 1 - 6 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
1 - 0 Abdelwaris Jelouli (14')
1 - 1 Josep Antoni Llordella (20')
1 - 2 Ate Atsma (30')
1 - 3 林 (Lin) 延东 (Yandong) (37')
1 - 4 林 (Lin) 延东 (Yandong) (52')
1 - 5 Josep Antoni Llordella (61')
1 - 6 Josep Antoni Llordella (73')
Decenas FC Alineación oficial del equipo 'Decenas FC' en el partido 1 - 6 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Decenas FC Alineación oficial del equipo 'Decenas FC' en el partido 0 - 4 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Decenas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Moutassim Bencheroune va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Decenas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

michiqui

Goles Goles

  • 125 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Abdelwaris Jelouli va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 14. 1-0.
  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Josep Antoni Llordella que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Ate Atsma de michiqui va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 林 (Lin) 延东 (Yandong) de michiqui l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 37 de partit.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el michiqui va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 林 (Lin) 延东 (Yandong), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, michiqui va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Josep Antoni Llordella.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Josep Antoni Llordella de michiqui va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Abdelwaris Jelouli, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Abdelwaris Jelouli va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): 林 (Lin) 延东 (Yandong) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luukas Pasi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Manuel Pablo Rodríguez Cano va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elia Tuominen.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daunoras Mulajevas de michiqui es va guanyar la targeta groga merescudament.