Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superbm (312816) - Hajduk Cantabrum (1420724) » 697932897: T70/J14/IV

Liga 697932897 Información oficial sobre el partido 697932897 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / IV.48 (3471)

superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 2 - 2 Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido
Andy Birch (4') 1 - 0
1 - 1 Gösta Christiansson (30')
1 - 2 Gösta Christiansson (32')
Herbert Künzli (77') 2 - 2
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 2 - 2 Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 0 - 3 Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbm

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andy Birch de superbm va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Andy Birch va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de superbm, Herbert Künzli, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Francesco Maria Pinga quasi marca en una jugada assajada de córner que Florian Kuś havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Hajduk Cantabrum

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Gösta Christiansson, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gösta Christiansson quedar desmarcat i marcar per a Hadjuk al minut 32. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Gösta Christiansson va estar a punt de posar per davant a Hadjuk amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sébastien Deneuve va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Damián Archundia va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Hadjuk va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oto Cruz Silva s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Sébastien Deneuve, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Noelio de Sevilla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gösta Christiansson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sébastien Deneuve, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Oto Cruz Silva de Hadjuk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virxilio Ameijeiras de Hadjuk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.