Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señaleros FC (439434) - AJC Asesor fiscal (119297) » 697932518: T70/J3/IV

Liga 697932518 Información oficial sobre el partido 697932518 en Hattrick

13.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / IV.42 (3465)

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 1 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Carlos Peña (77') 1 - 0
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 1 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 3 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Carlos Peña va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Señaleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Señaleros va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Abauntz Belarroa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amattaken Zammouri va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Matute s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

AJC Asesor fiscal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Asesor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Marcos Calzador va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asesor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roman Klimentov va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Goláez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Asesor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Roman Klimentov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Jordi Xicola de Asesor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!