Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalan Blues (1370210) - Getafe Espartanos (490884) » 697932496: T70/J12/IV

Liga 697932496 Información oficial sobre el partido 697932496 en Hattrick

15.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / IV.41 (3464)

Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 3 - 1 Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido
0 - 1 Pantaleo Stancarone (30')
Toh Meng Jin (47') 1 - 1
Andreas Bergan (49') 2 - 1
Ciprian Cezar (69') 3 - 1
Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 3 - 1 Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalan Blues Alineación oficial del equipo 'Catalan Blues' en el partido 3 - 0 Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Blues

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Toh Meng Jin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Andreas Bergan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Catalan.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Ciprian Cezar va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 69 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Ciprian Cezar quasi dona a Catalan l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Catalan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Contador ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Józef Miniszewski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 63 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ciprian Cezar estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Getafe Espartanos

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Getafe Pantaleo Stancarone va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ciprian Cezar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Getafe va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pantaleo Stancarone s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Getafe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José María Banyuls, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Domenico Portaleone de Getafe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51 en Miroslav Krtek va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.