Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Millerada (1365050) - Limones CF (1584608) » 697932402: T70/J2/IV

Liga 697932402 Información oficial sobre el partido 697932402 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / IV.40 (3463)

AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 2 - 2 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
Manolo Dolara (26') 1 - 0
José Valenzuela Zayas (31') 2 - 0
2 - 1 José Antonio Anaut (71')
2 - 2 José Antonio Anaut (73')
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 2 - 2 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 2 - 1 Limones CF Alineación oficial del equipo 'Limones CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Millerada

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manolo Dolara, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Millerada van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Valenzuela Zayas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Beñat Gutiérrez va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Antonio Iñarra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Manolo Dolara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Millerada.
  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Roberto Celdrán va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Beñat Gutiérrez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Euki Etxebarria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manolo Dolara de Millerada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Iñarra al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Omar Abdulrazaq Al-Yaaruby va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Limones CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 71 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar José Antonio Anaut.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ile Rechkoski va anar a parar al cap de José Antonio Anaut que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Limones el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Limones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Lino Rada des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mürşit Kaynak va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.