Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojrove Meu (1340121) - Real Almuñécar (776412) » 697931853: T70/J5/IV

Liga 697931853 Información oficial sobre el partido 697931853 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / IV.30 (3453)

Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 4 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Alexander Mikov (8') 1 - 0
Rubén 'El Bicho' Montano (11') 2 - 0
Roberto Rame (81') 3 - 0
Alexander Mikov (82') 4 - 0
Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 4 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 3 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojrove Meu

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alexander Mikov rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Józef Bronowicz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Ojrove va aconseguir el 2 - 0 quan Rubén 'El Bicho' Montano va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Ojrove va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roberto Rame va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Ojrove va augmentar la diferència quan Alexander Mikov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Godefroy Pannetier per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dariusz Zdzieszyński va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Ojrove ho intentava per la dreta per mitjà de Dainis Rēvelis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Józef Bronowicz gairebé va marcar per a Ojrove des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dariusz Zdzieszyński al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Godefroy Pannetier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Godefroy Pannetier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Dariusz Zdzieszyński va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Godefroy Pannetier de Ojrove gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Godefroy Pannetier de Ojrove va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Almuñécar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Almuñécar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdellaoui Twil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Almuñécar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Arturo Moncada Pinos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radu Bilic de Almuñécar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.