Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

agolopats (1598016) - Hipotecado (1437220) » 697931812: T70/J9/IV

Liga 697931812 Información oficial sobre el partido 697931812 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / IV.29 (3452)

agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 2 - 2 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Koldo Iraeta (4') 1 - 0
Koldo Iraeta (28') 2 - 0
2 - 1 Malte Christoffer Plane (50')
2 - 2 César Vilallonga (59')
agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 2 - 2 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 2 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

agolopats

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Koldo Iraeta va donar a agolopats un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Koldo Iraeta es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després César Griño de agolopats va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Benjamín Falcón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Joan Pere Francesch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Benjamín Falcón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Imeldo Pi y Margall va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): agolopats per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Armide Rojas Sánchez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Francisco Bravo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de agolopats se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Armide Rojas Sánchez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Hipotecado

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hipotecado van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Malte Christoffer Plane.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): El jugador César Vilallonga de Hipotecado es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malte Christoffer Plane de Hipotecado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Vilallonga de Hipotecado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.